Al uw verzekeringen overzichtelijk onder één dak

Schadeverzekeringen beschermen uw bezittingen tegen onverwachte gebeurtenissen. Aansprakelijkheid, brand, waterschade, een conflict met een webwinkel. Een ongelukje zit in een klein hoekje, waarna het fijn is dat u kunt terugvallen op een adviseur die u daadwerkelijk helpt! Bij Chris de Vries Advies kennen wij als geen ander polisvoorwaarden en het nut en de noodzaak van verzekeringen. 

Als onafhankelijk adviseur hebben wij de keuze uit vele verzekeraars. In handige software kunnen wij uw persoonlijke situatie invoeren. Uit de verschillende aanbieders maken wij voor u een passend aanbod. Al uw schadeverzekeringen in één pakket brengen maakt het voor u en ons overzichtelijk en duidelijk. 

Doet er zich een vervelende situatie voor? Wij zijn voor u bereikbaar en helpen u bij het afhandelen van uw schadeaangifte. Onze persoonlijke hulp bij calamiteiten zorgt ervoor dat u zich op de belangrijke zaken kunt richten. Door uw schadeverzekeringen bij ons onder te brengen, weet u direct bij wie u moet zijn in geval van schade. U heeft altijd online toegang tot uw polissen via MijnPolisMap®. Aanvullend geven wij u een jaarlijkse premiecheck op uw autoverzekering. 

Onze dienstverlening gaat verder

Wij hopen dat u tevreden bent over onze dienstverlening bij het afsluiten van een schadeverzekering. Uw situatie kan veranderen, sommige gebeurtenissen zijn ingrijpend en andere zijn vanzelfsprekend. Het laatste waar u aan denkt is het bijwerken van uw actieve schadeverzekeringen. Wij hebben onze dienstverlening ingericht voor u als particulier, gebaseerd op persoonlijk contact en nazorg. Voor een vast laag bedrag per maand houden wij een vinger aan de pols bij uw verzekeringen, belastingaangiftes en voor financieel advies. U leest er alles over bij onze serviceabonnementen Leven, Hypotheek & Fiscaal.