Leven, Hypotheek & Fiscaal

Levensverzekeringen kunnen in vele vormen en varianten worden afgesloten. De meest bekende is de uitvaartverzekering. Bij een hypotheek wordt meestal een tijdelijke overlijdensrisicoverzekering afgesloten. Vanuit het verleden zijn vele varianten bekend, zoals de beleggingsverzekering, de garantiepolis met een spaardoel voor aflossing van een hypotheek of voor aanvulling op pensioen.

Advisering over en wijziging van bestaande producten, en het afsluiten van nieuwe verzekeringen en spaarproducten is sinds 2013 zonder provisie. Voor afsluiten van producten wordt sindsdien distributiekosten gerekend. 

De serviceabonnementen leven, Hypotheek & Fiscaal zorgen ervoor dat u altijd bij ons terecht kunt voor vragen en pro-actieve ondersteuning van uw financiële producten. Dat geldt dus ook voor uw oude polissen en hypotheek die niet bij ons is afgesloten. 

Het abonnement wat betrekking heeft op uw hypotheek is onder voorwaarden fiscaal aftrekbaar. Met een serviceabonnement heeft u doorlopend advies en begeleiding van Chris de Vries Financieel Advies. Hiervoor bieden wij u twee producten:

Financiële planning

Financieel plan:

Leven & Hypotheek

Een inventarisatie van uw financiële huishouding, gevolgd door een eerlijk advies. Wij bemiddelen bij uw hypotheek of andere producten. Aansluitend monitoren wij uw financiële producten en geven aan wanneer deze bijgesteld moeten worden.

Leven, Hypotheek: € 17,50 per maand.

Financieel plan:

Leven, Hypotheek & Fiscaal

Bestaat uit het abonnement Leven & Hypotheek en is aangevuld met uw jaarlijks terugkerende belastingaangite. Ook controleren wij ieder jaar uw toeslagen en vragen wij indien mogelijk een voorlopige teruggave aan.

Leven, Hypotheek & Fiscaal: € 25,- per maand.

De pluspunten

Onze beide serviceabonnementen bieden u vele voordelen. Een opsomming van de pluspunten:

Onafhankelijk advies
Adviseren en bemiddelen in schadeverzekeringen 
Belastingaangifte indienen en toeslagen aanvragen
Betaalbaar vanaf € 17,50 per maand

 

Het resultaat

De pluspunten van onze serviceabonnementen geven u een duidelijk en helder resultaat:

Een betere balans tussen uitgaven en inkomsten.
Helder inzicht in uw financiële zaken
Goed geregeld voor nu en later
Rust en zelfvertrouwen
Beheer en up-to-date houden van uw financiële toekomst 


Voor een eerlijk advies in uw situatie neemt u contact met ons op.