Hypotheken

Het kopen van een huis is een ingrijpende financiële beslissing. Chris de Vries Advies helpt u hierbij graag. In zes stappen begeleiden ze u met de aankoop van uw nieuwe woning. De aankoop van uw nieuwe woning begint met een lekkere bak koffie. In een oriënterend en vrijblijvend gesprek worden uw financiële mogelijkheden geïnventariseerd. Hiervoor gebruiken wij adviessoftware en uw wensen en doelstellingen. 

Na het eerste gesprek kent u uw financiële mogelijkheden. U krijgt een helder beeld van onze advies- en bemiddelingskosten. De jacht op uw droomhuis kan beginnen!

Heeft u uw droomwoning gevonden? Wij begeleiden u bij de aankoop van uw woning. Onze vergelijkingsprogramma met circa 35 tot 40 geldverstrekkers biedt een ruime keuze aan hypotheken. Iedere hypotheek kent zijn eigen voorwaarden, looptijden en rentepercentages. U krijgt van ons een helder advies, zodat u een goed overwogen keuze kunt maken. 

Tijdens de aankoop van uw woning verandert ons hypotheekadvies in een hypotheekbemiddeling. Wij doen er alles aan om uw hypotheekaanvraag zo snel mogelijk rond te krijgen. Het slotstuk is de overdracht van de woning bij de notaris. 

Onze dienstverlening gaat verder

Wij hopen dat u tevreden bent over onze dienstverlening tijdens de aankoop van uw woning. Wanneer u uw nieuwe woning heeft betrokken krijgt u te maken met allerlei financiële producten zoals verzekeringen. Wij hebben onze dienstverlening ingericht voor u als particulier, gebaseerd op persoonlijk contact en nazorg. Voor een vast laag bedrag per maand houden wij een vinger aan de pols bij uw verzekeringen, belastingaangiftes en voor financieel advies. U leest er alles over bij onze serviceabonnementen Leven, Hypotheek & Fiscaal.