Creatief, authentiek en flexibel

Drie woorden die ons op het lijf geschreven zijn. Bij ons is het de normaalste zaak van de wereld dat we met u meedenken. Velen roepen het, wij doen het! Ieder mens is anders en iedere gezinssituatie is anders. Je kan niet alles oplossen met protocollen en regels. Vaak is er creatieve denkkracht in synergie met kennis van het financiële speelveld voor nodig. Als een echte helikopterpiloot die het overzicht houdt en inspeelt op onverwachte omstandigheden.

Over Chris en Jeanet

Chris de Vries Advies is een financieel advieskantoor die Chris de Vries samen met zijn echtgenote Jeanet de Vries-van de Velde runt. Bij de opzet van hun bedrijf in 2012 hebben ze bewust keuzes gemaakt in de dienstverlening. Zo werken ze vanuit huis zonder personeel. Ze richten zich op de particuliere cliënt en de ZZP-er. Meedenken met de klant doen Chris en Jeanet op een creatieve en flexibele manier.

Als financieel adviseur en bemiddelaar beschikken ze over de benodigde vergunning van de AFM voor financieel adviseur en bemiddelaar. Daarnaast zijn ze ruimschoots in het bezit van de andere benodigde diploma's. Sinds 2016 heeft Jeanet haar diploma WFT-basis. Er is geen bestaande cliëntenkring overgenomen, waardoor ze  iedere klant persoonlijk kennen. Voor hun een belangrijk speerpunt!

In de sport, en dan voornamelijk wielrennen, vind Chris een goede uitlaatklep. Jeanet vindt dat in yoga. Allebei hebben ze ook een muzikale hobby: zingen. Jeanet zingt als alt in het gospelkoor Or Tamim en Chris zingt in Popkoor Eigenwijs als tenor. Ze hebben 4 kinderen en 3 kleinkinderen.

Bij Chris de Vries Advies kunt u terecht op ieder moment in uw leven. Wij geven u een eerlijk advies in de belangrijke momenten van uw leven:

Het kopen van een huis
Scheiding
Eerder stoppen met werken
Wisseling van baan of de start als zelfstandige
Overlijden van een naaste
U gaat met pension
U raakt arbeidsongeschikt
U wordt ontslagen


Voor een eerlijk advies in uw situatie neemt u contact met ons op.