Even voorstellen

 

Chris de VriesMijn naam Chris de Vries staat duidelijk in het logo, dat heeft alles te maken met onze marketingopzet. Als bedrijf willen we herkenbaar en toegankelijk zijn, waarbij het accent ligt op een persoonlijke benadering.


Onze onderneming is een financieel advieskantoor dat ik samen met mijn echtgenote Jeanet de Vries-van de Velde run. Bij de opzet van ons bedrijf in 2012 hebben wij bewust keuzes gemaakt in onze dienstverlening. Zo werken we vanuit huis zonder personeel. We richten ons op de particuliere cliënt en de ZZP-er. Meedenken met de klant doen we op een creatieve en flexibele manier. Als financieel adviseur en bemiddelaar beschikken we over de benodigde vergunning van de AFM voor financieel adviseur en bemiddelaar. Daarnaast zijn we ruimschoots in het bezit van de andere benodigde diploma's , waaronder naast de WFT-diploma's het hoog aangeschreven FFP-diploma. Jeanet heeft sinds 2016 haar diploma WFT-basis en heeft inmiddels de opleiding WFT-Schadeverzekeringen aan gevat. Wij hebben geen bestaande cliëntenkring overgenomen en kennen iedere klant dus persoonlijk, iets wat we belangrijk vinden.


Onze dienstverlening richt zich op de complete financiële huishouding, die globaal uit twee onderdelen bestaat:


1. Beheren en onafhankelijk adviseren in o.a.: schadeverzekeringen, hypotheek-,spaar- en beleggingsproducten, levensverzekeringen, belastingaangifte en- toeslagen, en uitgaven- en inkomsten coaching. Natuurlijk voor zover onze cliënten daarin support willen en nodig hebben.


2. Het financieel advies richt zich op life events. Het zijn momenten waarin een financieel adviseur met een helikopterview advies kan geven. Voorbeelden zijn: het kopen van een woning, gaan samenwonen of uit elkaar gaan, overlijden, ontslag, arbeidsongeschiktheid,ander werk, de geboorte van een kind, kinderen die gaan studeren,...


Klanten ontvangen we op kantoor in de Laan van Othene. Het is een kantoor aan huis, wat voor- en nadelen heeft. Het nadeel is dat privé en zakelijk door elkaar heen loopt. Met sport en vooral wielrennen vind ik een goede uitlaatklep, Jeanet vindt dat in yoga en spinning. Allebei hebben we ook een muzikale hobby: zingen. Jeanet zingt als alt in het gospelkoor Or Tamim, en ik zing in popkoor Eigenwijs als tenor.

 

Chris de Vries

 

 

Chris en Jeanet zijn echte familiemensen

 

 

 

 

Nationaal Kamp voor Schipperskinderen

Chris is jarenlang als vrijwilliger verbonden geweest aan het Nationaal Kamp voor Schipperskinderen wat elk jaar wordt georganiseerd in Hattem. De CBS waar de kinderen van Chris en Jeanet op zaten "De Oude Vaart" gaat daar elk jaar met groep 7 en 8 naar toe.

 


 

 

In de vrije tijd gaat Chris vaak buiten fietsen, juni 2016 naar de Mont Ventoux
 

 


Samen trekken we er met de fiets ook op uit.

 

 

 

 

 

Oekraïne

Chris en Jeanet zijn met een groep jeugd naar de Oekraïne geweest om een bijbel vakantieweek te organiseren. Via de organisatie Oost-Europa-Zending.